Support

En bug i en tidig version av Legimusfixen

Det har smugit sig in en bug i en väldigt tidig version av Legimusfixen, en version som gick ut i samband med den första lanseringen av Legimus nya sida. Bugen gör att en loggfil för Autobok Legimus växer okontrollerat. Det är fixat i nyare versioner av Legimusfixen.

Om problemet att hårddiskutrymmet minskar och hårddisken till slut blir helt full och du inte kan hitta vad som blir fullt kan detta vara problemet.

Gör så här

Kontrollera om loggfilen är boven i dramat genom att skriva in nedanstående kommando i Windows Explorer. Detta öppnar mappen där filen ligger.

%localappdata%\Linri AB\Autobok

Det kan finnas undermappar i den, klicka dig i så fall in i dem tills du hittar filen autobok-legimus.log. Om den är väldigt stor, radera den. Men du behöver stänga av programmet Autobok Legimus först. Högerklicka på Autobok Legimus nere vid klockan och välj att avsluta programmet.

Ladda ned den senaste versionen av Autobok Legimus här på webbplatsen och installera den.

Kontrollera konfigurationen genom att igen högerklicka på Autobok Legimus ikon nere vid klockan. Välj Konfiguration. Nedladdningsmapp skall vara Windows nedladdningsmapp och Autobokmapp skall vara den mapp som är kopplad till brännarroboten. Som standard är detta

C:\MTMBooks

men det kan också vara en nätverksenhet eller utdelad mapp.

Mer information

Mer information finns under Autobok Legimusfix här på webbplatsen för mer information.