Support

Autoboktjänsten

Själva funktionaliteten som bränner en bok ligger inte i Autoboks huvudprogram (Autobokbibliotket) utan i en Windowsservice, d.v.s. ett Windowsprogram som körs i bakgrunden. För att kontrollera om tjänsten är igång kan du öppna Windows tjänstehanterare via kontrollpanelen och söka efter tjänsten Autobok. Om du inte hittar den eller den inte är startad kommer Autobok inte bränna några böcker. Starta tjänsten eller försök installera om Autobok.